Editorial Zech, Tenerife, Islas Canarias

Literatura para conocer Canarias

Canarian Specialities

A culinary journey through Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, El Hierro and La Gomera

Even spoilt gourmets never cease to be delighted by the variety of dishes. Canary Island cuisine is the result of the hardship suffered by the islanders, and using a wealth of ideas, enriched by Spanish/Portuguese and African influences, they created these dishes.

Materia
Cocina canaria
Idioma
  • English
Sello
Beate Timm
EAN
9788461257614
ISBN
978-84-612-5761-4
Páginas
32
Ancho
17 mm
Alto
23,5 mm
Edición
1
Grapado
5,90 € Añadir al carrito

Sobre Beate Timm

  • Beate Timm
    Beate Timm vive en Lanzarote y publica desde hace muchos años sus libritos de los Mojos canarios, junto con Reiner Loos y otros. Ver más sobre el autor

Libros relacionados